ÜYE GİRİŞİ YENİ ÜYELİK HIZLI SİPARİŞ SEPETİM
 

Sensitive Speedy Strong

  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • DOWNLOAD
  • SİTE REHBERİ
  • BAYİ PORTALI
  • İLETİŞİM

  •    Popüler Ürünler
     

    PARÇALI DUVAR KONSOLU
     

    TİJLE ASKI PLAKASI
     
     

    Satış Sözleşmesi

     


    1.1- SATICI

    Unvanı : YILDIZ Endustriyel Arastırma Merkezi san ve tic ltd şti

    Adresi : zafer mah. 1051 sok. No:1

    gumuşler 20085

    denizli turkiye

    Telefon : 90 258 3716555

    E-mail : info@yilsa.com.tr

    1.2- ALICI

    Adı - soyadı :

    Adresi :

    Telefon :

    E-mail :

     

    MADDE 2- KONU

    İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'nın SATICI'ya ait www.yilsa.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün satışı ve teslimi ile ilgili olarak tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.

    4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeleri Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik hükümleri Bu sözleşme için geçerli değildir.

    MADDE 3- SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜN/ÖDEME/TESLİMAT BİLGİLERİ

    Elektronik ortamda alınan Ürün/Ürünlerin Cinsi ve türü, Miktarı, Marka/Modeli, Satış Bedeli, Ödeme Şekli, Teslim Alacak Kişi, Teslimat Adresi, Fatura Bilgileri, Kargo ücreti aşağıda belirtildiği gibidir.

     

    MADDE 3- ÜRÜNLER

    KABLO KANALI - TL

    Toplam Satış Bedeli :

    Ödeme Şekli :

    Teslim Edilecek Kişi :

    Telefon numarası :

    Teslimat Adresi :

    Fatura Edilecek Kişi :

    Fatura Adresi :

    Kargo Ücreti :

     

    MADDE 4- SÖZLEŞME SÜRESİ

    Sözleşmenin imzalandığı tarihte var olmayan ve ön görülmeyen, tarafların kontrolleri dışında gelişen, ortaya çıkmasıyla taraflardan birinin yada her ikisinin de sözleşme ile yüklendikleri borç ve sorumluluklarını kısmen yada tamamen yerine getirmelerini yada bunları zamanında yerine getirmelerini imkansızlaştıran haller, mücbir sebep (Tabii afet, savaş, terör, ayaklanma, mevzuat hükümleri, el koyma veya grev, lokavt, üretim ve iletişim tesislerinde önemli mahiyette arıza...) olarak kabul edilecektir. Mücbir sebep şahsında gerçekleşen taraf, diğer tarafa durumu derhal ve yazılı olarak bildirecektir. Mücbir sebebin devamı esnasında tarafların edimlerini yerine getirememelerinden dolayı herhangi bir sorumlulukları doğmayacaktır. İşbu mücbir sebep hali 15 (on beş) gün süreyle devam ederse, taraflardan her birinin, tek taraflı olarak fesih hakkı doğacaktır.

     

    MADDE 5- GENEL HÜKÜMLER

     

    5.1- 18 yaşından küçük kişiler www.yilsa.com.tr’dan alış-veriş yapamaz.

     

    5.2- Dizgi ve sistem hatalarından meydana gelen fiyat yanlışlıklarından www.yilsa.com.tr sorumlu değildir.

     

    5.3- ALICI, www.yilsa.com.tr internet sitesinde sözleşme konusu ürünün temel nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile teslimata ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.

     

    5.4- www.yilsa.com.tr’DAN kredi kartı (Visa, MasterCard) ya da banka havalesi ile alışveriş yapılamaz. Bir hafta içinde havalesi yapılmayan siparişler iptal edilir. Siparişlerin işleme alınma zamanı, siparişin verildiği an değil, havalenin(EFTnin) banka hesaplarımıza ulaştığını belirlediğimiz andır.

     

    5.5- Madde 5.4 e bağlı olarak ALICI, ürün sipariş ve ödeme koşullarının, olası durumlara karşı alınan tedbirlerin ve yapılan uyarıların olduğu www.yilsa.com.tr Sipariş/Ödeme Prosedürü bilgilerini okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.

     

    Sipariş/Ödeme Prosedürü: Sipariş: Alış-veriş sepetine eklenen ürünlerin KDV dahil TL tutarı ilgili banka ödemeniz görüldükten sonra işleme alınır. Müşteriye havale alındı bildirimi gönderilir. Bu nedenle siparişler, sevk edilmeden önce müşteriye SİPARİŞ ONAY maili gönderilir. Yada sipariş reddedilir. Sipariş Onay maili gönderilmeden sevkıyat yapılmaz.

    Siparişlerin tedarik,ödeme ve teslimat sürecinin aksamaması için Sipariş Onay maili müşteri tarafından mutlaka beklenmelidir. Süreçteki herhangi bir aksama durumu müşteriye telefon/faks/e-mail yoluyla mutlaka bildirilir. Gerekli hallerde müşteriden bankası ile görüşmesi istenebilir. Siparişlerin işleme alınma zamanı, siparişin verildiği an değil, havalenin(EFTnin) hesaplarımıza ulaştığını belirlediğimiz andır.

     

    Eğer ürün stok problemi ile karşılaşılırsa müşteri hemen bilgilendirilir, müşterilerinin arzusu doğrultusunda yeni bir ürün gönderilebilir, ürünün stoklara girmesi beklenebilir ve/veya sipariş iptal edilebilir.Stoklarımızda 5-20 cm ve h:4 cm olan kanal ve aparatları genelde stoklarımızda bulunur

    Ödeme: www.yilsa.com.tr’da, Müşterilerimize, taksit imkanlarından da faydalanabileceği faks emri ile sipariş (mail order) yada nakit havale ile sipariş imkanları da sunulmuştur. Havale ile ödemede size en uygun bankayı seçip havalenizi yapabilirsiniz. Eğer EFT yapılmışsa hesaba geçme tarihi dikkate alınacaktır. Havale ve/veya EFT yaparken “Gönderen Bilgileri”nin Fatura Bilgileri ile aynı olması ve sipariş numarasının yazılması gereklidir. Diğer ödeme araçları için çalışmalarımız devam etmektedir.

     

    Bir hafta içinde havalesi yapılmayan siparişler iptal edilir. Siparişlerin işleme alınma zamanı, siparişin verildiği an değil,  havalenin(EFTnin) hesaplarımıza ulaştığını belirlediğimiz andır. Ödemeli gönderi ya da posta çeki gibi belirtilmeyen ödeme yöntemleri kabul edilmez.

     

    Sevkıyat/Teslimat Prosedürü: Sevkıyat: Sipariş onayı mailinizin gönderilmesiyle birlikte, ürün/ürünler anlaşmalı olduğumuz ………………. Kargo veya …………………Nakliye Şirketine verilir.

    Teslimat: Ürün/ürünler anlaşmalı olduğumuz ……………. Kargo …………Nakliye Şirketi ile adresinize teslim edilecektir. Teslimat süresi, Sipariş onayı mailinin gönderilmesinden sonra ;Orta Anadolu içi en geç 10 işgünü, Orta anadolu dışına en geç 7 iş günüdür. Ürünler, Kargo şirketlerinin adres teslimatı yapmadığı bölgelere telefon ihbarlı olarak gönderilir.

     

    Kargo Şirketinin hafta bir gün teslimat yaptığı bölgelerde, sevk bilgilerindeki yanlışlık ve eksiklik olduğu hallerde, bazı sosyal olaylar ve doğal afetler gibi durumlarda belirtilen gün süresinde sarkma olabilir. Ürün, ALICI'dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden, sevk bilgilerindeki yanlışlık ve/veya alıcının yerinde olmamasından doğabilecek ekstra kargo bedellerinden www.yilsa.com.tr sorumlu tutulamaz.

     

    Belirtilen günler dahilinde ürün/ürünler müşteriye ulaşmadıysa teslimat problemleri için müşteri hizmetlerine telefon yada e-mail yoluyla ulaşılması halinde, şirket yetkilileri konu ile hemen ilgilenip, gerekli çözümü sağlayacaktır. Teslimat problemleri yaşanmaması için SEVKIYAT BILGILERINI TAM VE EKSIKSIZ DOLDURMANIZ, TESLIMAT YAPILACAK ADRESDE BULUNMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR…

     

    Zarar görmüş paket durumunda; Zarar görmüş paketler teslim alınmayarak Kargo Şirketi yetkilisine tutanak tutturulmalıdır. Eğer Kargo Şirketi yetkilisi paketin hasarlı olmadığı görüşünde ise, paketin orada açılarak ürünlerin hasarsız teslim edildiğini kontrol ettirme ve durumun yine bir tutanakla tespit edilmesini isteme hakkı müşteride vardır. Paket alıcı tarafından teslim alındıktan sonra Kargo Şirketinin görevini tam olarak yaptığı kabul edilmiş olur. Paket kabul edilmemiş ve tutanak tutulmuş ise, durum, tutanağın alıcıda kalan kopyasıyla birlikte en kısa zamanda www.yilsa.com.tr Müşteri Hizmetlerine bildirilmelidir. Müşteri Hizmetlerimiz, sorunun çözülmesi için hemen harekete geçecektir.

     

    5.6- ALICI, ürünün tesliminden sonra ortaya çıkabilecek CAYMA HAKKI, Cayma Hakkının Uygulama Koşulları, arızalı ürün, ürün kurulum, teknik destek ve servis konularının yer aldığı www.yilsa.com.tr Ürün İade/Garanti ve Servis Prosedürü bilgilerini okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.

     

    Ürün İade/Garanti ve Servis Prosedürü: Ürün Kurulumu: Alınan ürün özel bir kurulum gerektirdiği takdirde fatura ile ayrıca belirtilen ürün teknik destek numaralarından bilgi alabilir, teknik destek görebilirsiniz. Kurulum ile ilgili özel durumları ve istekleri Müşteri Hizmet Hattı telefonları ve e-mailinden şirketimize iletebilirsiniz.

     

    Ürün İade: Yanlışlıkla alınan her ürün için genel iade süresi 7 gündür. Bu süre içerisinde, Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş vesaire şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez. (Ürünün tekrar satılabilir olma durumunu bozmadan neden belirterek iade edilmesi mümkündür) İade, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır. Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez. Alıcının satın aldığı iade ürünleri yıldız endüstriyel firmasına bedeli kendi tarafından ödenerek ulaştırması gerekir.

     

    Ürün iadesi için, durum öncelikli olarak müşteri hizmetlerine iletilmelidir. Ürünün iade olarak gönderilmesi bilgisi www.yilsa.com.tr yetkilileri tarafından müşteriye iletilir. Bu görüşmeden sonra iade formu ile birlikte adresinize teslimatı yapan Kargo şirketi ile ürünü, ürün faturasını şirketimize ulaştırmanız gerekmektedir. Tarafımıza ulaşan ürün yukarıdaki koşulları sağladığı takdirde iade olarak kabul edilir, ödemesi kredi kartınıza/hesabınıza yapılır. Kredi Kartına yapılan iadelerin kredi kartı hesaplarına yansıma süresi ilgili bankanın tasarrufundadır. Ürün kusurlu olması durumunda iade koşulları, garanti koşulları bölümünde belirtilmiştir.

     

    Garanti Koşulları: Alınan ürünlerin garanti bilgileri müşteri tarafından alımdan önce dikkat edilmelidir. Yerinde servis ve bakım garantisi verilmeyen bir ürün için yerinde servis hizmeti istendiğinde, çeşitli zorluklar ve memnuniyetsizlikler doğmaktadır. Bu gibi durumların yaşanmaması en hassas olduğumuz konudur. Ürünlerle gelen ürün kılavuzlarını mutlaka okuyunuz yada ürün faturası ile gelen teknik destek danışma hattını arayıp bilgi alınız.

     

    Ürün kusurlu olması yada arıza durumunda ürün faturanızla birlikte müşteri hizmetlerine başvurmanız halinde, garanti koşulları kapsamında ürünün yenisi ile değişimi üretici firma sorumluluğundadır. www.yilsa.com.tr, tarafından müşteriye verilen yeni ürünün tesliminde, gerektiği takdirde yeni evraklar tanzim etme ve/veya isteme, gerekli hallerde kargo bedeli alma hakkını saklı tutar.

     

    MADDE 6- YETKİLİ MAHKEME

    İşbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile ALICI'nın veya SATICI'nın yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.

    Siparişin gerçekleşmesi durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.

     

    MADDE 7- Dolar fiyatları yurt dışında geçerlidir. TL fiyatları yurt içinde geçerlidir. İskontolar satış şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

     

    SATICI

    yıldız Endustriyel Arastırma Merkezi san ve tic ltd şti

     

    ALICI

    Adı/Soyadı :

    Tarih :


       Sık Sorulan Sorular
     
    • Özel Sipariş Kodları
    • Sipariş kodları ne anlam ifade eder
    • Nasıl online teklif alabilirim
    • Siparişimin alındığından nasıl haberdar olabilirim
    • Havalemin ulaştığından nasıl haberdar olurum
     
       İstatistikler
     
    Toplam : 1600929 Kişi
     
       Anket
     

     Sitemizi beğendiniz mi ?

     Evet [4]

     Hayır [0]

     Orta [0]