ÜYE GİRİŞİ YENİ ÜYELİK HIZLI SİPARİŞ SEPETİM
 

Sensitive Speedy Strong

  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • DOWNLOAD
  • SİTE REHBERİ
  • BAYİ PORTALI
  • İLETİŞİM

  •    Popüler Ürünler
     

    PARÇALI DUVAR KONSOLU
     

    TİJLE ASKI PLAKASI
     
     

    Üye Sözleşmesi

     

    Üye Sözleşmesi

    1. İş bu Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle SÖZLEŞME olarak anılacaktır), Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd tarafından işletilen www.yildizkanal.com internet sitesi (bundan böyle ALIŞVERİŞ SİTESİ olarak anılacaktır) adresinden ürün veya hizmet alımı yapmak üzere üye olan tüm özel ve tüzel kişi ve kurumlar (bundan böyle KULLANICI veya KULLANICILAR olarak anılacaktır) ile  arasında üye kayıt aşamasında yapılmıştır.

    2. ALIŞVERİŞ SİTESİne üye olabilmek için üyelik formunun zorunlu bölümlerinin eksiksiz doldurulması gerekir. Bu forma aktarılan bilgilerin doğruluğunu üyelik isteğinde bulunan KULLANICI kayıtsız şartsız taahhüt eder. Üyelik başvuru formuna bilgi girişi yaparken, bilgi formunda istenilen hususların eksiksiz, doğru ve açık doldurulması zorunludur.

    3. KULLANICILAR, ALIŞVERİŞ SİTESİne üye olmak aracılığıyla işbu SÖZLEŞMEnin tamamını okuduklarını, içeriğini tamamıyla anladıklarını ve tüm maddelerini kayıtsız şartsız kabul ettiklerini ve hiç bir ihbara gerek kalmadan onayladıklarını peşinen taahhüt ederler.

    4. Bu üyelik ilişkisi sanal bir ortamda oluştuğu için, kullanıcının üyelik başvurusu girdisinin tamamlanması, başvurunun da aynı düzeyde, Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd tarafından kabulü ile ŞÖZLEŞME teşekkül etmiş olur. Karşılıklı hak ve yükümlülükler başvurunun kabulü ile yürürlüğe girer.

    5. Aksi belirtilmediği taktirde, ALIŞVERİŞ SİTESİndeki ürünler ve hizmetler karşılığı alınacak ücretler Türk Lirası (TL) olarak hesaplanacak ve tahsil edilecektir.

    6. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd önceden haber vermeksizin ürün veya hizmetlerin fiyatlarını değiştirebilir.

    7. ALIŞVERİŞ SİTESİ ürün sayfalarında görüntülenen ürün/hizmet resimleri orjinalinden farklılık gösterebilir. Daha fazla ayrıntı ve şüphelendiğiniz durumlarda ilgili ürün için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Bazen sergileme alanı sorunları nedeniyle aynı resim altında aynı kategoride aynı işlevi görebilecek farklı görüntüde ürünler  sergilenebilmektedir. Örneğin h:4 cm yükseklikteki ürün yan kenarı bir delikli iken h:10 cm olan aynı tip ürün 2 deliklidir.

    8. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd tüm KULLANICILARIN kişilik haklarına, gizlilik haklarına saygı duymaktadır. Yargı mercileri istemi haricinde her ne sebeple olursa olsun kişisel bilgileri hiçbir kurum veya kuruluşa vermeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

    9. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd, SÖZLEŞMEyi tek taraflı olarak değiştirme ya da tadil etme hakkına sahiptir.

    10. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd hiçbir sebep beyan etmeden istediği KULLANICILARIN üyeliklerine son verme hak ve yetkisine sahiptir.

    11. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd, veri tabanına yapılabilecek saldırılar sonucu üyelik bilgilerinin kötü amaçlı kişilerin eline geçmesi ve bunların kötü niyetli kullanılması halinde doğabilecek sonuçlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

    12. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd, ALIŞVERİŞ SİTESİ üzerinde hileli, siyasi ve dini amaçlı, yanıltmaya yönelik, eksik ve/veya yanlış beyanda bulunan ve/veya herhangi bir satın alma işlemi gerçekleştiren KULLANICILARın tek taraflı olarak herhangi bir onay gerektirmeden ve önceden uyarıda bulunmadan geçici ve/veya süresiz olarak üyelikten ihraç etme hakkına haizdir.

    13. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd tamamıyla kontrolü dışında, internet kullanımından (elektrik kesintisi, donanım problemleri, altyapı sorunları, doğal afetler, vs. gibi) dolayı birçok sorunlar yaşanabilir. Bu ve bunun gibi sebeplerden, Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd hiçbir şekilde sürekli, kesintisiz hizmet vereceğini garanti veya taahhüt edemez.

    14. ALIŞVERİŞ SİTESİnden alışveriş yapan KULLANICILAR, internet üzerinden yapılan alışverişlerde yapılması gereken "Satış Sözleşmesi" ni okuyup kabul ettiğini beyan ederler.

    15. Yildiz Endüstriyel araştırma merkezi san ve tic ltd ve KULLANICI, hukuken tamamen bağımsız taraflardır. Bu iki bağımsız taraf arasında herhangi bir iş ortaklığı ve/veya işçi/işveren ilişkisi bulunmamaktadır.

    Onsekiz (18) maddeden ibaret bu üyelik genel prensipleri aynı çerçevede tarafları bağla


       Sık Sorulan Sorular
     
    • Özel Sipariş Kodları
    • Sipariş kodları ne anlam ifade eder
    • Nasıl online teklif alabilirim
    • Siparişimin alındığından nasıl haberdar olabilirim
    • Havalemin ulaştığından nasıl haberdar olurum
     
       İstatistikler
     
    Toplam : 1581432 Kişi
     
       Anket
     

     Sitemizi beğendiniz mi ?

     Evet [4]

     Hayır [0]

     Orta [0]