ÜYE GİRİŞİ YENİ ÜYELİK HIZLI SİPARİŞ SEPETİM
 

Sensitive Speedy Strong

  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • DOWNLOAD
  • SİTE REHBERİ
  • BAYİ PORTALI
  • İLETİŞİM

  •    Popüler Ürünler
     

    PARÇALI DUVAR KONSOLU
     

    TİJLE ASKI PLAKASI
     
     

    Site Rehberi

     

    A-Ürün kodlarımızı tanıyan müşterilerimiz için:

    1-Hızlı Sipariş Modülü ’nü kullanabilirsiniz. Kodlarımızı hızlıca bu modüle girerek istediklerini ürünün miktarını belirtebilirler ve bu sayede menüler içinde gezinmeksizin direk ürünlerimizi satın alabilirsiniz.

    2-Stoklarımızda bulunan ve piyasada en çok kullanılan ürünleri hızlıca satın almak için sol tarafta bulunan menülerden Pratik Liste ismi altındaki alt menülerden birini seçebilirsiniz. Daha özel olan diğer ürünlerimizi derinlemesine araştırmak isterseniz Pratik Liste dışındaki menüleri kullanabilirsiniz.

    3- Eğer kullanacağınız askı sistemi tipine karar vermiş iseniz sol taraftaki menülerden Askı Sistemleri ismi altındaki alt menülerden ilgili askı sistemini seçerek, gerekli tüm sistem elemanlarını bir tıkla alabilirsiniz. Bunun için askı sistemi tipini seçtikten sonra karşınıza gelen sayfada askı siteminizin askı yüksekliğini, askı aralığını girip istediğiniz kanalı seçmeniz gerekmektedir.

    B-Ürün kodlarımızı tanımayan müşterilerimiz için:

    1-Ürün kodlarının anlamını, Sık Sorulan Sorular kısmından öğrenebilirsiniz.

    2-Ana sayfada karşınıza çıkan ve Kablo Kanalı ve Merdiven Sistemleri için ayrı ayrı hazırlanmış olan resimlerdeki karelere tıklayarak piyasada en çok kullanılan askı sistemlerini, kullanılan elemanları ile birlikte inceleyip hızlıca satın alabilir ve dairelere tıklayarak da tek tek ürünleri satın alabilirsiniz.

    3- Arama çubuğuna ilgili etiket girilerek aradığınız ürünlere ulaşabilirsiniz. Örneğin "dönüş" kelimesi yazdığınızda ekrana tüm kanallar için "yatay dönüşler” gelecektir. Böylece kolaylıkla seçim yapabileceksiniz.

    4-Başka kablo kanalı firmalarının kullandığı ürün kodunu veya ürün ismini biliyorsanız. Arama motoruna bunu da yazabilirsiniz. Böylece bizde karşılık gelen ürünü bulmuş olursunuz. Örneğin. EAE kodu ile ASU yazarsanız Bizdeki karşılığı olan AHP ürününü bulmuş olacaksınız.

    C- Müşterilerimize kolaylık olsun diye;

    1-Sitemizi ilk defa kullanıyor iseniz lütfen Sık Sorulan Sorular kısmını okuyunuz.

    2-Her ürün için açıklamalar ekledik. Bu açıklamalarda stok ve ürünler hakkında detaylı bilgiler verdik. Şayet ürünle aynı amaçta kullanılabilen benzer ürünler varsa bunları ürün detaylarında verdik. Bu ürünü doğru bir şekilde kullanabilmeniz için almanız gereken ek ürünleri de tamamlayıcı ürünler kısmında verdik.

    3-Diğer firmalardan ürün almış iseniz ve bizden eksik tamamlıyor iseniz. Ürünlerin uyumluluğu konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Örneğin bizim ürünlerimizde kanal ekleri için m6 civata takımı kullanılmaktadır.

    4-Askı sistemlerinde kullanılan ve birbirini tamamlayan farklı ürünler aynı menü altında toplanmaya çalışılmıştır. Bunun anlamı benzer ürünler bir arada bulunmaktadır.




       Sık Sorulan Sorular
     
    • Özel Sipariş Kodları
    • Sipariş kodları ne anlam ifade eder
    • Nasıl online teklif alabilirim
    • Siparişimin alındığından nasıl haberdar olabilirim
    • Havalemin ulaştığından nasıl haberdar olurum
     
       İstatistikler
     
    Toplam : 1596897 Kişi
     
       Anket
     

     Sitemizi beğendiniz mi ?

     Evet [4]

     Hayır [0]

     Orta [0]